Върши чудеса!  За съжаление, понякога има петна по дрехите, спалното

...
Върши чудеса!  За съжаление, понякога има петна по дрехите, спалното
Коментари Харесай

С този уникален трик дрехите ми са като нови - просто слагам гъба за чинии в пералнята

Върши чудеса! 

За страдание, от време на време има петна по облеклата, спалното долни дрехи и кърпите, които могат да бъдат сложни за унищожаване.

Не всеки продукт обаче може да се третира с белина. За благополучие практичните домакини са измислили остроумен метод да си оказват помощ дейно за справяне с петната.

Просто би трябвало да поставите елементарна забрадка или гъба в барабана на пералнята.

Как гъбата оказва помощ при прането

Във всеки дом могат да се намерят гъби за баня или за миене на чинии.

Ако няма такива, можете да ги замените с парче дунапрен. Ако употребявате гъба за съдове, първо отстранете абразивния пласт от нея, защото той ще се разпадне при прането.

Гъбите за баня в това отношение са по-практични, защото по време на прането те ще събират власинки, мъх и косми от облеклата. Всъщност те ще подействат като един тип четка.

Поставете гъбите (дунапрена) в барабана, преди да стартирате цикъла на пералнята.

След това задайте стремежи режим. Когато главното пране завърши, извадете гъбите от машината. За задачата, когато няма вода в барабана, спрете процеса на пране. Остава да довършите с плакнене и центрофуга.

След приложимост почистете гъбите от всичко, което се е събрало върху тях, с цел да можете по-късно да ги употребявате още веднъж. Този способ е изключително ефикасен при пране на дънки и връхни облекла.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР